kaldata.comПрез нощта на 19 септември цената на основната криптовалута рязко спадна, като

...
kaldata.comПрез нощта на 19 септември цената на основната криптовалута рязко спадна, като
Коментари Харесай

Цената на биткойна падна под $10000 на фона на лошите новини от Китай

kaldata.com

През нощта на 19 септември цената на основната криптовалута рязко спадна, като бе регистриран  спад от $500 в границите на единствено един час .

Този спад докара до ликвидирането на дългите позиции на борсата BitMEX с обща сума $154,7 милиона.



Котировките на другите криптовалути, които в края на лятото започнаха да порастват, в този момент последваха флагмана измежду цифровите валути. Всички криптовалути от топ-10 листата на CoinMarketCap, като се изключи Stellar (XLM) и USDT, към сегашен ден са в алената зона.



Точно преди цената на биткойна и останалите криптовалути да падне се появи информация, че китайското държавно управление има намерение напълно да приключи криптовалутната промишленост. Интересно е, че управляващите на самостоятелния район Вътрешна Монголия получиха разпореждане да разкрият и затворят противозаконните ферми за рандеман на криптовалута. Фермите и хората, които не съумеят да преминат инспекцията, ще бъдат преобразувани в компании с лимитирана отговорност и ще стартират да получават електрическа сила по всеобщата цена. За тях повече няма да се позволява договарянето на самостоятелни цени с локалните електроцентрали. Но това са краткотрайни ограничения и в последна сметка и тези предприятия ще би трябвало да прекратят активността си.



Днес уеб порталът CoinDesk, който непрекъснато следи придвижването на криптовалутите на другите тържища, демонстрира че цената на биткойна е  $9 871,02 , като спадът в границите на едно денонощия е 3,08%.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР